Ansæt en researcher

 

Ansæt din egen researcher med speciale inden for din branche.

Lad Pointshare Recruitment stå for rekruttering og træning af researchers skræddersyet efter dine behov.

Vi uddanner specialiserede researchers

Pointshare Recruitment tilbyder researchers, der er specialister inden for din branche, til at løse dine rekrutteringsudfordringer. Vi rekrutterer studerende fra akademiske uddannelsesinstitutioner i Danmark, og uddanner og certificerer dem via vores online Pointshare Research Academy. Når Academy, som består af 5 moduler og en afsluttende eksamen, er gennemgået, vil researcheren være rustet til at påtage sig konkrete og aktuelle rekrutteringsopgaver både nationalt og internationalt. Vores Academy er baseret på bedste praksis inden for kandidat-research, og er designet af researchers med flere års erfaring fra både international- og lokal sourcing.

Læs mere om indholdet af Pointshare Research Academy her

 

Du får bedre, mere effektive og billigere rekrutteringsprocesser

Kombinationen af en professionel researcher-uddannelse og researcherens passion for deres branche, skaber et solidt grundlag for at assistere dig i dine rekrutteringsprocesser. Når Academy er gennemgået og bestået, vil din nye researcher bidrage til at reducere omkostninger ved at fjerne behovet for adgang til jobportaler samt rekrutteringsbureauer og ligeledes skære ned på annonceringsomkostninger – Det giver en fantastisk business case.

 

Vi skaber tillid til researcherens online visitkort (LinkedIn-profil)

Ved endt og afsluttet Academy-eksamen modtager researcheren en professionel LinkedIn Profile Makeover via vores søsterselskab Makeover Services InternationalMotivet for dette er at sikre, at researchernes online visitkort fremstår så professionelt som muligt, og dermed bidrager positivt til den samlede kandidatoplevelse og tillidsskabelse. Branding af din researcher gennem en professionelt opdateret Linkedin-profil har en positiv effekt på dit corporate brand, og tiltrækker ligeledes flere kandidater. Normalpris for en Linkedin Profile Makeover er $388 inkl. moms (Én sprogversion).

Løsning 1: Ansæt din egen researcher direkte gennem Pointshare Recruitment

Når du ansætter en researcher gennem Pointshare Recruitment, vil du få fuld kontrol over din researcher – med andre ord, vil researcheren blive tilføjet til din lønningsliste. Pointshare Recruitment tager sig af rekruttering og uddannelse af din researcher, og når vedkommende er fuldt uddannet og certificeret, vil han eller hun blive overdraget til dig og blive officielt medlem af din virksomhed.

Din investering:

 • Oprettelsesgebyr: DKK 625 eks. moms.
 • Rekruttering af researcher: DKK 12.595 eks. moms
 • LinkedIn Profile Makeover af researcherens profil: DKK 2.026 eks. moms (én sprogversion)
 • Træning af researcheren hos Pointshare Academy: DKK 4.288 eks. moms

Normalpris for ovenstående: DKK 19.534 eks. moms

Din investering for ovenstående: DKK 16.985 eks. moms

Din besparelse udgør: DKK 2.549 eks. moms

Løsning 2: “Try and hire”

Du starter med at leje en researcher hos Pointshare Recruitment, men ønsker at ansætte vedkommende efter en periode. Med andre ord en ”try and hire” løsning. 

Læs mere om at leje en researcher hos Pointshare Recruitment  her.

Din investering for prøveperioden ser således ud:

 • Oprettelsesgebyr: DKK 625 eks. moms
 • Timepris for leje af researcher: DKK 465 eks. moms
 • Betaling: 10 dages netto

Når prøveperioden er overstået, og du ønsker at overtage researcheren fra Pointshare Recruitment, betaler du et gebyr på DKK 12.499 eks. moms. Prøveperioden har en varighed på min. 3 måneder og min. 24 timer pr. måned.

Researcher garanti

Såfremt at jeres researcher ikke lever op til jeres forventninger, tilbyder vi følgende garanti:

Vi erstatter researcheren én gang uden beregning for kunden. Garantien gælder én måned fra tiltrædelsesdato. Vi vil tilstræbe, at erstatningen har en kompetencemæssig relevant baggrund, så tæt på den oprindeligt leverede kandidat, som muligt. Garanti på garantien gives ikke.

 

Etablering af samarbejde

Ved alle løsningsmodeller følger vi løbende op hos begge parter, for at sikre os, at samarbejdet fungerer, samt at alle betingelser er opfyldt. Dette sikrer en god oplevelse for alle involverede, og en hurtig etablering af samarbejde.

Udgifter til tjenester såsom LinkedIn-abonnementer og lignende afholdes af kunden eller pålægges de periodiske faktura fra Pointshare Recruitment.

Pointshare Academy og andet materiale (såsom search-guide) er udelukkende udarbejdet på engelsk. Såfremt guiden ønskes på dansk kan dette, mod et mindre beløb, bestilles hos Pointshare Recruitment.

Uddannelseskonceptet er generelt baseret på gratis abonnementer (såsom Linkedin). Vores researchere er udelukkende uddannede i screening af faglige kompetencer, og ikke nødvendigvis i screening af personlige kompetencer.

Alle fakturaer udstedes med en betalingsfrist på 10 dage netto. 

 

Pointshares rekrutteringsproces

Vi lokaliserer egnede kandidater gennem vores netværk, og via yderligere research af young professionals over hele landet. Derudover annoncerer vi via vores hjemmeside samt gennem relevante sociale medier.

Vi modtager CV, ansøgning, uddannelsesmæssige papirer, udskrifter af karakterer samt skriftlige og/eller mundtlige referencer fra tidligere arbejdsgivere. Såfremt det er nødvendigt, anmoder vi også om kandidatens straffeattest. Alle kandidater gennemgår vores video-screening-proces, som er et online interview som består af 10 spørgsmål omhandlende deres faglige såvel som personlige kompetencer. Det online interview foregår på engelsk. Vi foretager herefter en vurdering af kandidaten og følger op med en ekstra samtale, hvor vi fokuserer på den kommende opgave. Afslutningsvis diskuterer vi færdiggørelsen af Pointshare Academy og arten af samarbejdet med Pointshare Recruitment og kunden.

 

Rekruttering fra uddannelsesinstitutioner

Et udvalg af de uddannelsesinstitutioner som vi rekrutterer fra:

 • Danmarks Tekniske Universitet (DTU)
 • IT Universitetet, Danmark (ITU)
 • Copenhagen Business School (CBS)
 • Aarhus Universitet, Ingeniørhøjskolen (AU)
 • Aalborg Universitet (AAU) med flere

Vi rekrutterer fra alle akademiske uddannelsesinstitutioner I Skandinavien. 

 

Næste trin – sådan starter vi samarbejdet

Vil du gerne høre mere om vores koncept eller bestille din kommende researcher direkte, så kontakt Pointshare Recruitment på info@pointshare.dk eller på + 45 51721974.