BLOG

Nyheder fra Pointshare Recruitment

Vi støtter op om Nordic HR Tech Day 2018 konferencen som sponsor

Gå ikke glip af chancen for at lære alt om de seneste digitale løsninger og systemer for HR-professionelle. På konferencen vil du få muligheden for at netværke med 150 HR-professionelle, og få viden om, hvordan du gør HR-funktionen mere datadrevet og i sidste ende billigere, bedre og mere effektiv. Konferencen bliver afholdt på ARoS i Aarhus d. 14. marts 2018. Vi ser frem til at hilse på dig på dagen.

Læs mere om HR Tech Day konferencen her

 

Gritt Larsen er tiltrådt som Head of search pr. 01 december 2017

Gritt har en solid erfaring inden for search og tidligere arbejdet for et stort internationalt rekrutteringsfirma og senest et rekrutteringsfirma med speciale inden for IT.

Gritt har ligeledes en Master of Science (MSc) organization & leadership fra Århus Universitet i bagagen.

Læs mere om Gritt her

Problemet vokser og vokser: Snart 4.000 ubesatte it-stillinger.

Siden 2010 er antallet af ledige it-job, der ikke kan findes arbejdskraft til, mere end fordoblet. Denne problemstilling kan man læse i dagens udgave af ITWatch.  

 "Hos Pointshare Recruitment oplever vi at virksomhederne i tilsvarende grad eftersøger alternative rekrutterings-kanaler, i den erkendelse at de sædvanlige tiltag ikke virker. Det er langt fra nok at slå jobbet op på en jobportal og specielt IT fagfolk er sjældent aktivt jobsøgende grundet efterspørgslen". Udtaler Pointshare Recruitments direktør Christian Sylvester.  

 Derfor søger flere og flere virksomheder at optimere deres egen rekrutteringsindsats uden at springe budgetrammen og samtidig øge hastigheden hvormed de kan tiltrække de rette ressourcer. Ved at leje en researcher på timebasis kan du opnå langt mere effektive og målrettede resultater.