BLOG

Nyheder fra Pointshare Recruitment

We are supporting Nordic Recruitment Days 2018 as sponsors

Do not miss the chance to be inspired by experts regarding Recruitment Marketing, Candidate Experience and Sourcing. At the conference you will gain insights on how companies are applying new marketing tools to attract the right candidates, you will learn how successful companies master the Candidate Experience and how the results were achieved and about the use of People Aggregators in the sourcing process. Further, you will get the opportunity to network with Nordic recruitment and HR professionals.

The conference is held in Copenhagen September 12th, 2018.

Read more about the conference, topics and speakers here.

 

Kan du sætte Pointshare Recruitment på dagsorden hos virksomhedsledere?

Til vores kontor på Gråbrødretorv søger vi en Business Developer - deltid
Du får en unik mulighed for at blive del af Danmarks stærkeste kandidat sourcingvirksomhed, som gør det markant anderledes og oplever en stor tilgang af DK Top 500 kunder. Du vil samarbejde med den Adm. Direktør og vores Head of Search om kunder og markedstiltag herunder mødebooking, planlægning af salgsindsatser, opbygning af pipeline, rådgive kunder og meget mere. Til gengæld får du relevant erfaring på dit CV og viden om rekrutteringsbranchen, samt mulighed for at avancere i organisation. Du bliver del af et ungt, dynamisk team med fleksible arbejdstider og frihed under ansvar.

Se stillingsopslaget her

 

 

Vi støtter op om Nordic HR Tech Day 2018 konferencen som sponsor

Gå ikke glip af chancen for at lære alt om de seneste digitale løsninger og systemer for HR-professionelle. På konferencen vil du få muligheden for at netværke med 150 HR-professionelle, og få viden om, hvordan du gør HR-funktionen mere datadrevet og i sidste ende billigere, bedre og mere effektiv. Konferencen bliver afholdt på ARoS i Aarhus d. 14. marts 2018. Vi ser frem til at hilse på dig på dagen.

Læs mere om HR Tech Day konferencen her

 

Gritt Larsen er tiltrådt som Head of search pr. 01 december 2017

Gritt har en solid erfaring inden for search og tidligere arbejdet for et stort internationalt rekrutteringsfirma og senest et rekrutteringsfirma med speciale inden for IT.

Gritt har ligeledes en Master of Science (MSc) organization & leadership fra Århus Universitet i bagagen.

Læs mere om Gritt her

Problemet vokser og vokser: Snart 4.000 ubesatte it-stillinger.

Siden 2010 er antallet af ledige it-job, der ikke kan findes arbejdskraft til, mere end fordoblet. Denne problemstilling kan man læse i dagens udgave af ITWatch.  

 "Hos Pointshare Recruitment oplever vi at virksomhederne i tilsvarende grad eftersøger alternative rekrutterings-kanaler, i den erkendelse at de sædvanlige tiltag ikke virker. Det er langt fra nok at slå jobbet op på en jobportal og specielt IT fagfolk er sjældent aktivt jobsøgende grundet efterspørgslen". Udtaler Pointshare Recruitments direktør Christian Sylvester.  

 Derfor søger flere og flere virksomheder at optimere deres egen rekrutteringsindsats uden at springe budgetrammen og samtidig øge hastigheden hvormed de kan tiltrække de rette ressourcer. Ved at leje en researcher på timebasis kan du opnå langt mere effektive og målrettede resultater.