VELKOMMEN TIL POINTSHARE
LÆS MERE OM POINTSHARE
VI SKABER DEN INDLEDENDE KONTAKT
OG MARKEDSFØRER JERES JOB DIREKTE
TIL KANDIDATEN - DET GIVER RESULTATER!
LÆS MERE OM POINTSHARE
FÅ EN OVERSIGT OVER RELEVANTE KANDIDATER PÅ MAX. 5 DAGE UANSET HVOR I VERDEN
DE BEFINDER SIG!
LÆS MERE OM POINTSHARE
VI ER EN SEARCH VIRKSOMHED
MED SPECIALE I SOURCING AF KANDIDATER
LOKALT OG GLOBALT
LÆS MERE OM POINTSHARE
VELKOMMEN TIL POINTSHARE
LÆS MERE OM POINTSHARE
VI SKABER DEN INDLEDENDE KONTAKT OG MARKEDSFØRER JERES JOB DIREKTE TIL KANDIDATEN - DET GIVER RESULTATER!
LÆS MERE OM POINTSHARE
FÅ EN OVERSIGT OVER RELEVANTE KANDIDATER
PÅ MAX. 5 DAGE UANSET
HVOR I VERDEN
DE BEFINDER SIG!
LÆS MERE OM POINTSHARE
VI ER EN SEARCH VIRKSOMHED MED SPECIALE I SOURCING AF KANDIDATER LOKALT OG GLOBALT
LÆS MERE SOM POINTSHARE

KANDIDATEN
Sådan kommer du ind på Pointshares radar og kommer videre i din karriere!

VIRKSOMHEDEN
Prisvenlig og effektiv
global sourcing af
kandidater!

  

KANDIDATEN
Sådan kommer du ind på Pointshares radar og kommer videre i din karriere!

VIRKSOMHEDEN
Prisvenlig og effektiv
global sourcing af
kandidater!

SPECIALISTER I KANDIDATSOURCING

VI ER SPECIALISTER

Vi assisterer virksomheder med at identificere, tiltrække og generere interviews
med specialister & generalister på de fleste niveauer

Pointshare hjælper virksomheder med at tiltrække og ansætte specialister samt generalister på alle organisatoriske niveauer og til alle brancher

Pointshare Recruitment Specialist blev grundlagt i 2011 og er baseret på mere end 15 års erfaring inden for rekrutteringsbranchen. Pointshare Recruitment Specialist udfører sine tjenester lokalt såvel som internationalt. På vores referenceliste finder du en lang række top 500 danske virksomheder som vi servicerer i Danmark og internationalt. Udvalgte jobportaler er også at finde på vores referenceliste. Vores research team er kendte og anerkendte for deres effektive og fleksible sourcing ydelser lokalt såvel som globalt. Kort sagt så uanset hvor i verden I mangler en kandidat kan vi på få dage give jer et katalog over mulige kandidater og herefter skabe den indledende interesse omkring jobbet og initiere en dialog med potentielle kandidater. Vi løser opgaver på alle niveauer og i alle brancher. 

EN DEL AF SYLVESTER UNITED KONCERNEN
Pointshare Recruitment indgår i Sylvester United-koncernen, der også driver Sylvester & co, der har specialiseret sig i udannelse og rådgivning af HR og salgsafdelinger i sociale medier. Sylvester & co uddanner mere end 500 HR professionelle hvert år og servicerer en et bredt udsnit af Top 500 DK virksomheder samt førende rekrutteringsselskaber. Sylvester & co driver også kursus- og konsulentvirksomhed i Norge. Herudover indgår MSI – Makeover Services International i Sylvester United Koncernen. Selskabet er specialiseret inden for LinkedIn Profile Makeover Services (personlig og corporate branding) til B2B, B2G & B2C markedet lokalt såvel globalt.

Pointshare Recruitment blev grundlagt i 2011, og er baseret på mere end 18 års erfaring inden for rekruttering. Pointshare Recruitment udfører sine tjenester globalt og lokalt. På vores referenceliste finder du en lang række Top 500 danske virksomheder. Enkelte jobportaler samt rekrutteringsbureauer er også at finde på vores referenceliste.

Årsagen til vores succes – Vi gør det markant anderledes

Vi tror på, at vores kunder kan løfte en stor del af rekrutteringsprocessen, og ikke behøver at outsource hele rekrutteringsprocessen. Den største udfordring er oftest at få relevante og interesserede kandidater til at komme til en samtale. Her træder Pointshare Recruitment til, speeder processen op og leverer samtaleparate og fagligt screenede kandidater.

Vores research-team er kendte for deres effektive og fleksible sourcing-leverancer. Uanset hvor i verden I mangler en kandidat, kan vi på få dage give jer et katalog over mulige emner. Herefter skaber vi den indledende interesse omkring jobbet og jeres virksomhed, samt initierer en dialog og skaber et grundlag for et interview. Prisen er den samme uanset profil og hvor i verden vi løser jeres rekrutteringsopgave.

Pointshare Recruitment assisterer inhouse HR-afdelinger, såvel som rekrutteringsbureauer, med at løfte kritiske dele af rekrutteringsprocessen baseret på prisvenlige, transparente og resultatbaserede løsningsmodeller. Halvdelen af vores honorar er resultatbaseret.

Vi uddanner og certificerer egne samt kunders researchers via vores Researcher Academy, udlejer researchers på timebasis onsite eller remote samt yder sourcing services globalt og lokalt.

Alternativ til jobportaler og klassiske rekrutteringsbureauer

Pointshare Recruitment er et stærkt alternativ til jobportaler, der oftest henvender sig til aktivt jobsøgende og udelukkende fokuserer på egne CV’er. Endvidere er Pointshare Recruitment et alternativ til rekrutteringsbureauer, der generelt ønsker ejerskab på hele rekrutteringsprocessen med dertilhørende prisniveau og lange tidshorisonter på leverancen. Pointshare Recruitment er en fokuseret samtale-leverandør og henvender sig til virksomheder, der selv ønsker at gennemføre interviews, indhente referencer og forhandle kontrakter på plads.   

VIL DU VIDE HVAD POINTSHARE KAN GØRE FOR DIG
Kontakt
VIL DU VIDE
HVAD POINTSHARE
KAN GØRE FOR DIG
Kontakt

DET SIGER VORES KUNDER

DET SIGER VORES KUNDER

Pointshare assisterer en lang række nationale samt internationale selskaber
med sourcing af kandidater nationalt og internationalt. 

Pointshare assisterer en lang
række nationale samt internationale selskaber
med sourcing af kandidater nationalt og internationalt. 

Dorte Steen
I consider the collaboration with Pointshare as
very effective and profitable. I have finally found
a recruitment supplier who offers attraction of candidates
as an independent service, without them being responsible
for the whole recruitment process. The collaboration
with Pointshare may very well be part of Mindworking’s
future recruitment strategy.

HR-Manager, Mindworking A/S

Dorte Steen
Jeg har oplevet samarbejdet med Pointshare som meget effektivt og udbytterigt. Jeg har omsider fundet en samarbejdspartner, som tilbyder tiltrækning af kandidater som en selvstændig ydelse uden at de skal stå for hele rekrutteringen. Samarbejdet med Pointshare kan meget vel blive en del af Mindworkings fremtidige rekrutteringsstrategi.

HR-Chef, Mindworking A/S

 
KEJSERGADE 2, 3. SAL
1155 KØBENHAVN K
INFO@POINTSHARE.DK
+45 5172 1974

KONTAKT OS