THE COMPANY
SOURCING

Vores sourcing koncept
– Sådan løser vi din rekrutteringsopgave

 

Prisen er uafhængig af om det er i Danmark, i Europa eller globalt, at vi finder din næste medarbejder.

At tiltrække nye medarbejdere kan være udfordrende. Du har måske ikke de færdigheder eller ressourcer som det kræver, eller du kan opleve, at kandidater simpelthen ikke reagerer på dine jobannoncer. Pointshare Recruitment hjælper dig med den første del af rekrutteringsprocessen ved at tiltrække potentielle kandidater, indlede dialog, etablere kandidaternes interesse i jobbet og booke dem til en samtale.

Alle researchere, som er ansat hos Pointshare Recruitment, er uddannet og certificeret gennem vores Academy og modtager ligeledes en obligatorisk brush-up træning for at holde dem ajour vedrørende de seneste og mest effektive måder at source relevante kandidater på.

 

Sådan fungerer det

Vi starter processen med et indledende telefonopkald, hvor vi taler om dine krav til kandidaten, og hvordan den ideelle kandidat profil ser ud. Baseret på denne samtale udarbejder vi et kravspecifikationsskema mht. professionelle færdigheder, tidligere erfaring, uddannelsesmæssig baggrund og anden relevant information. Når disse specifikationer er bekræftet af dig, starter vi vores søgen efter potentielle kandidater. Vores proces er opdelt i to faser, fase 1 (longlist) og fase 2 (shortlist):

Longlist – fase 1

Potentielle kandidater bliver kortlagt og anbringes i en liste med navn, deres aktuelle titel, nuværende beskæftigelse, geografisk placering og et link til deres Linkedin-profil eller andre offentlige platforme. Denne liste kaldes en longlist, og efter modtagelse af denne, vil vi bede dig om at angive hvilke profiler du ønsker at tage et nærmere kig på og potentielt etablere en dialog med.

Shortlist – fase 2 

Efter returneret longlist med dine kommentarer og angivelse af hvilke profiler du er interesseret i at gå videre med, vil vi indlede kontakten til disse potentielle kandidater. Vi kontakter dem med den hensigt at ”sælge jobbet” og din virksomhed som en attraktiv arbejdsgiver, og omdanne dem til faktiske kandidater med reel interesse i stillingen. Såfremt det er muligt indhenter vi CV, karakterudskrifter og anden relevant dokumentation fra kandidaten. Såfremt kandidaten stadig er relevant for stillingen, indleder vi kontakt mellem vedkommende og din HR-afdeling eller hiring manager.

Priser

Din investering for en longlist med potentielle kandidater til en bestemt stilling (fase 1) er DKK 12.500 eksklusiv moms. Første fase faktureres ved initiering af opgaven.

Du kan fortsætte med longlisten selv, hvilket betyder at vores job er gjort. Den anden mulighed er, at du kan gå videre til fase 2 (shortlist) og lade Pointshare Recruitment tage sig af den indledende dialog med de potentielle kandidater – valget er dit. I tilfælde af sidstnævnte vil kandidaten opleve en diskret kontakt af et professionelt headhunting firma, som i de fleste tilfælde øger sandsynligheden for at kandidaten er interesseret i at gå ind i yderligere dialog.

I tilfælde af at Pointshares bestræbelser fører til et møde mellem dig og en eller flere kandidater (fysisk, via telefon, Skype eller anden form for elektronisk kommunikation), vil Pointshare opkræve et gebyr på DKK 12.500 eksklusiv moms. Såfremt der ikke er et match mellem dig og kandidaterne, og ingen kandidater bliver inviteret til yderligere dialog, anses fase 2 som gratis. Uanset hvor mange kandidater der bliver inviteret til at mødes med dig, vil færdiggørelse af søgeprocessen, herunder fase 1 og en succesfuld fase 2, medføre en maksimal investering på DKK 25.000 eksklusiv moms.

Hvad inkluderer processen?


Fase 1

 • En indledende telefonisk dialog omkring rekrutteringsbehovet og processen
 • En analyse af jobbet, stillingsopslaget og kandidatmarkedet
 • Differentieringen mellem nice2have kontra need2have kompetencekrav
 • Forberedelse samt igangsættelse af søgninger
 • Mapping af potentielle kandidater (Longlist)
 • Dialog med kunden gennem processen
 • En introduktion til hvordan man gennemser potentielle kandidaters LinkedIn-profil i anonym tilstand
 • Efter anmodning fremsendelse af 2-3 test profiler i starten af opgaven for at sikre at opgaven er korrekt forstået

 

 


Fase 2 

 • Indledende kontakt til relevante potentielle kandidater
 • Udarbejdelse af en salgstale med den hensigt at vække potentielle kandidaters interesse i stillingen samt din virksomhed som arbejdsgiver
 • Præcisering og kortlægning af potentielle kandidaters interesse i at indgå i yderligere dialog
 • Pointshare fungerer som mægler og besvarer indledende spørgsmål afgørende for kandidatens interesse i at fortsætte med processen
 • Indhentning af CV, karakterudskrifter og anden relevant dokumentation fra kandidaterne
 • Etablering af kontakt mellem kandidaten og din virksomheds HR-afdeling eller hiring manager, i tilfælde af en fælles interesse for at gå videre med processen

Fakturering for fase 1 (DKK 12.500) foretages ved igangsættelse af opgaven. 

Fakturering for fase 2 (DKK 12.500) foretages kun, hvis Pointshare formår at tilbyde relevante kandidater til yderligere dialog med din virksomhed, og hvis ikke anses fase 2 som gratis.

Hvordan screener vi kandidaterne?

Vi screener oprindeligt kandidaterne baseret på oplysninger som er tilgængelige online, og udnytter dertil platforme såsom LinkedIn, Google, Xing, Twitter og andre sociale og faglige netværk. For at få et mere detaljeret indblik i potentielle kandidaters erfaring, får vi deres CV, karakterudskrifter samt anden relevant dokumentation, og sender dette til dig. Denne dokumentation giver dig et bedre indblik i kandidatens kompetencer, og gør det derfor nemmere for dig at træffe en beslutning om hvorvidt kandidaten er relevant nok til en samtale. Derudover beder vi pænt kandidaterne om at udarbejde en selvstændig vurdering af deres egne faglige kvalifikationer og tidligere erfaring i forhold til det ansvar og opgaver som er anført i jobbeskrivelsen.

 

Hvor mange kandidater kan vi forvente?

En longlist består normalt af 30-60 profiler, afhængigt af kompleksiteten af stilling og aktuelle udbud og efterspørgsel af potentielle kandidater på markedet. Antallet af profiler som du vælger at tilføje til shortlisten er op til dig, men for at vi kan være i stand til bedst muligt at screene potentielle kandidaters færdigheder, anbefaler vi at du inkluderer så mange profiler som muligt til din shortlist. Vores mål er at levere mindst 2-6 kandidater med en ægte interesse i at indgå i yderligere dialog om en mulig ansættelse med din virksomhed.

 

Hvilke typer opgaver løser I?

Pointshare Recruitment sourcer kandidater på alle niveauer inden for alle industrier. Din næste kandidat kan være geografisk lokeret overalt i verden - vores metoder er lige effektive, om vi sourcer kandidater lokalt eller internationalt. Vores referenceliste inkluderer nogle af Danmarks top 500 virksomheder, såvel som et udvalg af jobportaler, hvor vi har sourcet kandidaterne globalt og ligeledes for deres danske kontorer.

Eksempler på opgaver vi løser. Klik her

 

Yderligere services

Prospekt

For at præsentere stillingen på en måde som tilskynder kandidatens interesser, anbefaler vi at du erhverver dig et professionelt udviklet prospekt. Et prospekt er en udvidet jobbeskrivelse som normalt består af 5-10 sider, herunder en mere detaljeret beskrivelse af din organisation, nøgletal, den specifikke afdeling eller andre relevante oplysninger omhandlende den specifikke stilling.

For et ekstra gebyr på DKK 4.500 udarbejder vi et professionelt prospekt for at øge sandsynligheden for at få relevante kandidater til en samtale. Vi sikrer et visuelt tiltalende design, og hvilket materiale som anvendes, fastlægger vi i samarbejde med dig. Du godkender prospektet, før det bliver delt med potentielle kandidater.

Telefonscreening

Som et tilkøb til sourcing processen kan vi introducere telefonscreening af kandidater. Telefonscreening kan være et godt værktøj med henblik på at udvise lønforventninger, forventninger til stillingen, nuværende konkurrenceklausuler, opsigelsesvarsler, tidligere opnåede resultater, sprogkundskaber, samt andre oplysninger som kan være relevante for din rekrutteringsproces

Din investering for ekstra telefonscreening er DKK 6.000-8.000, afhængigt af antallet af ansøgere og kompleksiteten af interviewet. For at maksimere værdien af de indsamlede oplysninger i screeningen udarbejder vi i samarbejde med dig, hvilke spørgsmål vi skal stille, før vi starter telefonscreeningen.

Etablering af samarbejde

Hvis du gerne vil vide mere om vores koncept eller starte et samarbejde, skal du kontakte Pointshare Recruitment på info@pointshare.dk, eller give os et opkald på + 45 51721974.

Pointshares løsninger er en value-for-money måde at skabe et stærkt kandidatfelt på  

Arne Kyed - P&P Partner, Talent Acquisition, Nordic, Nilfisk A/S

Pointshares services er meget professionelle og vi er yderst tilfredse med vores samarbejde. 

Mark Højgaard, CEO, Coinify

Phase 1

A start-up fee on 12,500 DKK + VAT pr. position will be charged, and includes:

•  An initiating telephonic dialogue about the recruitment
needs and the process

•  An analysis of the job, the posting, and supply and demands
of candidates

•  Differentiation of nice2have versus need2have competence
needs etc. (Minimum requirements)

•  Composition of prospectus (extended job description)
in collaboration with the customer

•  Preparation and induction of search

•  Mapping of potential subjects in excel
(name, current employer, title, etc.)

•  Continuous dialogue with the customer throughout
the process as well as forwarding of 1-2 test searches at start-up

•  Forwarding of long list consisting of potential candidates (subjects)

Billing of phase 1 will be carried out in the beginning of the task.

The interplay with the customer throughout
After the search has begun and relevant subjects become visible, they will each be mapped in an Excel sheet with specification of name, address, title, current employer, link to their LinkedIn profile and a field intended for need2have competencies as well as an indication of whether or not they are unemployed at the moment, and other interesting observations that have relevance for the task.

A catalogue with potential subjects
The long list is secretly evaluated by the customer (we gladly illustrate how to do this in one of our guides). At this point in the process, Pointshare Recruitment has not yet contacted the candidates, but awaits feedback from the customer about whether or not they are interested in contacting the subject in question. The client has received the long list, and by marking selected subjects with green you indicate that these candidates could be interesting in relation to the demands and wishes you have set up for your next employee. Most often, Pointshare Recruitment sent you around 30-60 potential subjects (long list).