Lej eller ansæt en researcher

 

Lad Pointshare assistere dig i dine rekrutteringsudfordringer ved at stå for rekruttering og oplæring af en researcher med speciale inden for din branche, eller lej en researcher på fleksible vilkår.

Pointshare Recruitment tilbyder researchers specialiserede inden for din branche til at løse dine rekrutteringsudfordringer. Vi rekrutterer young professionals fra akademiske uddannelsesinstitutioner i Danmark, og uddanner og certificerer dem via vores online Pointshare Research Academy. Når Academy, som består af 5 moduler og en afsluttende eksamen (plus mulige tilføjede moduler), er gennemgået, vil den studerende være rustet til at påtage sig konkrete og aktuelle rekrutteringsopgaver både nationalt og internationalt gennem desktop research. Vores Academy er baseret på bedste praksis inden for kandidat research, og er designet af researchers med flere års erfaring fra både international-, såvel som lokal sourcing.

Lej en researcher på fleksible vilkår (inhouse eller på distancen) eller ansæt en researcher på mere permanent basis – valget er dit!


> Lej en researcher

> Ansæt en researcher