Lej en researcher

 

Lej din egen researcher med speciale inden for din branche.

Med vores fleksible og fokuserede rekrutteringsløsning vil du se resultater, såvel som reducerede omkostninger.

Vi uddanner specialiserede researchers

Pointshare Recruitment tilbyder researchers, som er specialiserede inden for din branche, til at løse dine rekrutteringsudfordringer. Vi rekrutterer studerende fra akademiske uddannelsesinstitutioner i Danmark, og uddanner og certificerer dem via vores online Pointshare Research Academy. Når Academy, som består af 5 moduler og en afsluttende eksamen, er gennemgået, vil den studerende være rustet til at påtage sig konkrete og aktuelle rekrutteringsopgaver både nationalt og internationalt. Vores Academy er baseret på bedste praksis inden for kandidat-research, og er designet af researchers med flere års erfaring fra både international- såvel som lokal sourcing. 

Læs mere om indholdet af Pointshare Research Academy her

 

Du vil få bedre, mere effektive og billigere rekrutteringsprocesser

Kombinationen af en professionel researcher-uddannelse og researcherens passion for deres industri, skaber et solidt grundlag for at assistere dig i dine rekrutteringsprocesser. Når Academy er gennemgået og bestået, vil din nye researcher bidrage til at reducere omkostninger ved at fjerne behovet for adgang til jobportaler samt rekrutteringsbureauer og ligeledes skære ned på reklameomkostninger - Det giver en fantastisk business case.

Denne opsætning omfatter ligeledes en stor fleksibilitet, hvor de studerende er i stand til at styre deres egen arbejdstid, øge eller mindske arbejdsbyrden efter behov, og justere deres indsats i overensstemmelse hermed.

 

Researcheren behøver ikke et skrivebord eller kantineordning

Researcheren vil være i stand til at arbejde på afstand fra dine kontorer eller fra Pointshare Recruitments kontorer i København. Valget er dit, og sammen finder vi den løsning som passer alle parter bedst.

Researcheren arbejder inden for givne rammer, processer, deadlines og mål. Dette omfatter hvornår og hvordan arbejdet udføres, således at det kan tilpasses den enkelte kundes behov, samt researcherens egen kalender.

Researcheren medbringer sin egen computer, hvortil adgang til en Google Chrome internet browser, WIFI og et headset oftest er tilstrækkeligt for at kunne løse sine search-opgaver. Alternativt stiller kunden computer og andre værktøjer til rådighed. Adgang til eksempelvis Skype-konto samt andre abonnementer (Eksempelvis LinkedIn Premium) aftales særskilt, og omkostningen dækkes af kunden. 

 

Obligatorisk brush-up kursus hver 6. måned

Aktive Pointshare researchers skal hver 6. måned gennemgå 4-5 timers træning, for at vedligeholde deres search-kompetencer, samt sikre at de er helt ajour med nye muligheder og værktøjer. Denne undervisning foregår online med efterfølgende test og opgavebesvarelse, for at sikre at denne viden forankres bedst muligt, og at de har de bedste forudsætninger for at kunne levere en professionel service.

Platforme såsom Linkedin og Google ændrer konstant funktionalitet og services, og nye smarte værktøjer ser dagens lys, som skal indarbejdes i researcherens dagligdag. Vi stræber efter at holde styr på alle relevante værktøjer, samt at indarbejde de mest effektive i researcherens arbejdsmetoder. 


 

Researcheren kan altid spørge en Pointshare-kollega eller chef om hjælp

Samtlige Pointshare-udlejede researchers har online adgang til vores intranet og chatfunktion, hvor konkret og aktuel hjælp til deres search-opgaver eller andre faglige udfordringer hurtigt kan indhentes. Der kan forventes svar inden for 24 timer på hverdage. Denne service gælder dog ikke i juli måned.

 

Vi skaber tillid til researcherens online visitkort (LinkedIn-profil)

Ved endt og afsluttet Academy eksamen modtager researcheren en professionel LinkedIn Profile Makeover via vores søsterselskab Makeover Services International. Motivet for dette er at sikre, at researchernes online visitkort fremstår så professionelt som muligt, og dermed bidrager positivt til den samlede kandidatoplevelse og tillidsskabelse.

 

Researcher garanti

Såfremt at din researcher ikke lever op til dine forventninger, tilbyder vi følgende garanti:

Vi erstatter researcheren én gang uden beregning for kunden. Garantien gælder én måned fra tiltrædelsesdato. Vi vil tilstræbe, at erstatningen har en kompetencemæssig relevant baggrund, så tæt på den oprindeligt leverede kandidat som muligt. Garanti på garantien gives ikke.

 

Etablering af samarbejde

Ved alle løsningsmodeller følger vi løbende op hos begge parter for at sikre, at samarbejdet fungerer samt at alle betingelser er opfyldt. Dette sikrer en god oplevelse for alle involverede, og en hurtig etablering af samarbejde. Derudover er alle researchere forpligtet til en ugentlig opdatering til Pointshare Management. 

Udgifter til tjenester såsom LinkedIn-abonnementer og lignende afholdes af kunden eller pålægges de periodiske faktura fra Pointshare Recruitment.

Pointshare Academy og andet materiale (såsom search-guide) er udelukkende udarbejdet på engelsk. Såfremt guiden ønskes på dansk kan dette, mod et mindre beløb, bestilles hos Pointshare Recruitment.

Uddannelseskonceptet er generelt baseret på gratis abonnementer (såsom Linkedin). Vores researchere er udelukkende uddannede i screening af faglige kompetencer, og ikke nødvendigvis i personlige kompetencer.

Alle fakturaer udstedes med en betalingsfrist på 10 dages netto betaling. 

 

Fordelene ved Pointshare Recruitments "Lej en researcher"-koncept

 • En kompetent og fleksibel rekrutteringsressource
 • Undgå store udgifter til eksterne rekrutteringsløsninger
 • Få din egen researcher, som kan sætte fokus på kun dine behov
 • Undgå at anvende unødige kroner på annoncering
 • Din researcher har en faglig indsigt og passion inden for din branche qua studie
 • Pointshare Academy er designet af researchers med mange års praktisk erfaring

Er du interesseret i at ansætte en researcher på mere permanent basis? Læs mere her

 

Din investering

Du lejer en researcher i det antal timer pr. måned, som du har behov for, dog minimum 24 timer pr. måned. Som udgangspunkt udlejes researcher fa Pointshare Recruitment for en periode af minimum 3 måneder af gangen.

Vi har enten en certificeret researcher med den rette faglige og studiemæssige relevans klar, som kan tiltræde med kort varsel, eller også rekrutterer vi vedkommende på baggrund af dine kravspecifikationer, hvorefter vedkommende uddannes via vores Academy.

 • Oprettelsesgebyr: 625 kr. eksklusiv moms
 • Timepris: 465 kr. eksklusiv moms
 • Betaling: 10 dage netto. 

 

Rekruttering fra uddannelsesinstitutioner

Et udvalg af de uddannelsesinstitutioner som vi rekrutterer fra:

 • Danmarks Tekniske Universitet (DTU)
 • IT Universitetet, Danmark (ITU)
 • Copenhagen Business School (CBS)
 • Aarhus Universitet, Ingeniørhøjskolen (AU)
 • Aalborg Universitet (AAU) med flere

Vi rekrutterer fra alle akademiske uddannelsesinstitutioner i Skandinavien.

 

Næste trin – sådan starter vi samarbejdet

Vil du gerne høre mere om vores koncept eller bestille din kommende researcher direkte, så kontakt Pointshare Recruitment på info@pointshare.dk eller på + 45 51721974.