OM POINTSHARE

Pointshare Recruitment Specialist blev grundlagt i 2011 og er baseret på mere end 15 års erfaring inden for rekrutteringsbranchen. Pointshare Recruitment Specialist udfører sine tjenester lokalt såvel som internationalt. På vores referenceliste finder du en lang række top 500 danske virksomheder som vi servicerer i Danmark og internationalt. Udvalgte jobportaler er også at finde på vores referenceliste. 

Vores research team er kendte og anerkendte for deres effektive og fleksible sourcing ydelser lokalt såvel globalt. Kort sagt uanset hvor i verden i mangler en kandidat kan vi på få dage give jer et katalog over mulige kandidater og herefter skabe den indledende interesse omkring jobbet og initiere en dialog med potentielle kandidater. Vi løser opgaver på alle niveauer og i alle brancher. 

 
En del af Sylvester United Koncernen
Pointshare Recruitment indgår i Sylvester United-koncernen, der også driver Sylvester & co, der har specialiseret sig i online & sociale media uddannelse og rådgivning til HR og salgsafdelinger. Sylvester & co uddanner mere end 500 HR professionelle hvert år og servicerer en et bredt udsnit af Top 500 DK virksomheder samt førende rekrutteringsselskaber. Sylvester & co driver også kursus- og konsulentvirksomhed i Norge. 

Herudover indgår MSI – Makeover Services International i Sylvester United Koncernen. Selskabet er specialiseret inden for LinkedIn Profile Makeover Services (Personlig og Corporate branding) til B2B, B2G & B2C markedet lokalt såvel globalt.

 

Om Christian Sylvester-Nielsen,
stifter og CEO i PointShare Recruitment.

Siden 1999 har Christian Sylvester-Nielsen beskæftiget sig med kompetenceformidling i en kommerciel kontekst og har gennem sin karriere løftet roller som konsulent i IT Branchen, key account manager, karriere coach, netværksfacilitator, seniorkonsulent og manager hos store nationale, samt internationale rekrutteringsvirksomheder.

Christian er i dag en af de førende foredragsholdere inden for rekruttering og anvendelse af sociale/online medier. Han var blandt andet en af de første danskere som tog Linkedin i anvendelse og har som den første HR-fagperson i norden udviklet et employer branding koncept til Facebook sammen med en førende nordisk Facebook konsulent- og softwarevirksomhed. 

Christian er blandt andet uddannet Markedsføringsøkonom og HD Organisation & Ledelse. Senest har Christian været ansat hos en førende SharePoint kursus- og konsulentvirksomhed som HR Manager.

Christian Sylvesters LinkedIn profil

 

Om Pointshare Recruitment 

 

Pointshare Recruitment blev grundlagt i 2011, og er baseret på mere end 18 års erfaring inden for rekruttering. Pointshare Recruitment udfører sine tjenester globalt såvel som lokalt. På vores referenceliste finder du en lang række Top 500 danske virksomheder samt rekrutteringsbureauer i Danmark og Norge, hvor vi assisterer med specialiserede sourcing services.

 

Vi er ikke som de fleste rekrutteringsudbydere

Vi tror på, at vores kunder kan løfte en stor del af rekrutteringsprocessen, og ikke behøver at outsource hele processen. Den største udfordring er oftest at få relevante og interesserede kandidater til at komme til en samtale. Her træder Pointshare Recruitment til, speeder processen op og leverer samtaleparate og fagligt screenede kandidater.

Vores research-team er kendte for deres effektive og fleksible sourcing-leverancer. Uanset hvor i verden I mangler en kandidat, kan vi på få dage give jer et katalog over mulige emner. Herefter skaber vi den indledende interesse omkring jobbet og jeres virksomhed, samt initierer en dialog og skaber et grundlag for et interview. Prisen er den samme uanset profil, og hvor i verden vi løser jeres rekrutteringsopgave.

Pointshare Recruitment assisterer primært inhouse HR-afdelinger, såvel som rekrutteringsbureauer, med at løfte kritiske dele af rekrutteringsprocessen baseret på prisvenlige, transparente og resultatbaserede løsningsmodeller. Halvdelen af vores honorar er resultatbaseret. Vi uddanner og certificerer egne researchers samt vores kunders HR-ansatte via vores Online Academy. Vores sourcing metodikker er blandt andet baseret på branchens globale best practice viden, og vi anvender avanceret søgeteknologi til løsning af vores kunders opgaver. Ved kontinuerligt at fokusere på anvendelsen af de nyeste værktøjer og viden indenfor sourcing, kan vi fastholde en førende placering blandt nordiske sourcing udbydere.

Alternativ til jobportaler og klassiske rekrutteringsbureauer

Pointshare Recruitment er et stærkt alternativ til jobportaler, der oftest henvender sig til aktivt jobsøgende, og udelukkende fokuserer på egen CV-database. Endvidere er Pointshare Recruitment et alternativ til klassiske rekrutteringsbureauer, der generelt ønsker ejerskab på hele rekrutteringsprocessen med dertilhørende prisniveau og lange tidshorisonter på leverancen. Pointshare Recruitment er en fokuseret samtale-leverandør, og henvender sig til virksomheder, der selv ønsker at gennemføre interviews, indhente referencer og forhandle kontrakter på plads.    

 

En del af Sylvester United Koncernen

Pointshare Recruitment indgår i Sylvester United-koncernen, der ligeledes står bag virksomheden Sylvester & co. Sylvester & co er specialiseret i kurser og konferencer inden for rekrutterings best practice til ledere samt HR- og rekrutteringsafdelinger. Sylvester & co uddanner mere end 1.000 HR-professionelle hvert år og servicerer et bredt udsnit af Top 1000 danske virksomheder, offentlige myndigheder samt førende nationale og internationale rekrutteringsselskaber. 

 

Læs mere om Sylvester & co på www.sylvester-co.dk

sourcing, rekruttering, recruitment, sourcing, longlist, shortlist, kandidater, candidates, global, stillingsopslag, jobinterview, HR, staff, search, selection

Ledelsen i Pointshare Recruitment

Christian Sylvester, Stifer og Direktør

Siden 1999 har Christian Sylvester beskæftiget sig med formidling af kompetencer i en kommerciel kontekst, og har gennem sin karriere løftet roller som konsulent i IT-branchen, key account manager, karrierecoach, netværksfacilitator, HR-chef i en software virksomhed, seniorkonsulent og manager hos store nationale samt internationale rekrutteringsvirksomheder.

Christian er i dag en af de førende foredragsholdere inden for rekrutterings best practice og anvendelse af sociale medier. Han var blandt andet en af de første danskere, der tog LinkedIn i anvendelse, og har som den første HR-professionelle i Norden udviklet et employer branding koncept til Facebook sammen med en førende Nordisk Facebook konsulent- og software virksomhed.

 

Christian Sylvesters LinkedIn profil

Du kan kontakte Christian Sylvester på +45 27509078 eller csy@pointshare.dk 

Gritt Larsen, Head Of Search 

Du vil møde Gritt Larsen, når du igangsætter en sourcing gennem Pointshare Recruitment, da hun er opgaveansvarlig. Derudover har hun ansvaret for vores researcher og administrerer Pointshare Academy.

Gritt er uddannet Cand.merc. i Strategi, Organisation og Ledelse fra Aarhus Universitet, og har en baggrund inden for rekruttering af ingeniører og IT-profiler. Hos Pointshare Recruitment varetager hun opgaver inden for alle brancher, og har stor erfararing i at source kandidater på alle niveauer nationalt og internationalt.

 

Gritt Larsens LinkedIn profil 

Du kan kontakte Gritt Larsen på +45 30665254 eller gl@pointshare.dk